Smuk og respektfuld bisættelse eller begravelse

29 september 2021 Tina Høy

Har I mistet en af jeres kære og har I brug for en bedemand? Det er en stor omvæltning at miste en af sine kære, om man så har været forberedt eller ej. Man kan være i sine følelsers vold og kan ikke overskue eller håndtere praktiske gøremål.

En begravelse eller bisættelse er dog altid noget, der skal foregå forholdsvis kort tid efter, I har mistet en person. Så man er desværre nødt til at igangsætte processen med en bisættelse eller begravelse. Bedemænd er professionelle og har stor erfaring med mennesker i sorg og ved, hvordan de skal håndtere jeres forskellige måder at være på i forhold til sorgen samt besvare spørgsmål.

Bedemænd ved, hvad I skal huske

Bedemænd sørger for de praktiske opgaver omkring begravelse eller bisættelse. De ved, hvad I skal tage stilling til og tager hurtigst muligt en samtale med jer, hvor I vælger båretbuket, buket, type af kiste, har kontakten til lægen, der skal lave en dødsattest, hjælper med at ansøge om begravelseshjælp, evt. annonce i avis osv.

Hvis I skal holde en sammenkomst efter bisættelsen eller begravelsen, kan de fx hjælpe ved at tælle deltagere i kirken og give besked til restaurant eller catering, hvis der skal leveres mad. 

Fra den simple bisættelse/begravelse til den mere skræddersyede

Heaven.nu er bedemand i Rødovre, Glostrup og Hvidovre. Hos dem kan I vælge den særlige og smukke afsked, I ønsker. I kan vælge det tryk på kisten, I har lyst til, som både kan være en tekst og et billede. Kister fås i alle farver, og de kan hjælpe med at sørge for den lokation, der betyder noget for jer.

Begravelse kan købes fra 10.500 kr. og stigende i pris, alt efter hvor skræddersyet begravelsen skal være.

På heaven.nu kan I se personerne bag bedemandsforretningen, og de ser deres opgave som at ordne de praktiske ting, så I som efterladte kan bruge tiden og energien sammen og med den svære sorg.

Flere Nyheder