Sådan sætter du bedst stofmærker på dit tøj

Sådan sætter du bedst stofmærker på dit tøj

Du har vi lige valgt tøj som det sted, du skal sætte dit stofmærke på, men det er soleklart, at der findes mange andre elementer, som man kan sætte ens stofmærker på, men det kan være stof(!) til andre artikler eller være noget, som du kan søge dig frem til andre steder på nettet.

For der findes mange andre ting, man kan sætte ens stofmærker på, om de skal sidde permanent eller bare i et stykke tid, men for at koncentrere os om ét element og bare gå en anelse i dybden med det, så holder vi os til tøj i denne artikel.

Dog skal det alligevel bemærkes, at det også kommer an på, hvad dette stofmærke er lavet af, og hvordan der måske følger vejledninger med til, hvordan det skal sættes på – så skal man altid følge dette.

Men lad os alligevel antage, at der er flere forskellige måder at gribe det an på, og du selv kan vælge herfra, så vil vi gennemgå nogle af dem her.

Vi vil nok mene, at uanset om du er spejder, skal være hip eller have lappet dit tøj, så vil det fungere bedst i længden, at du syer de stofmærker på, om du så gør det i hånden eller på maskine – så længe du gør det grundigt og tæt nok.

Man kan altid sprætte dem op igen, hvis man fortryder, hvad man havde på, eller hvor de sad, men det vil selvfølgelig efterlade nogle mærker på tøjet.

Man kan også nøjes med at sætte dem fast med sikkerhedsnåle eller hæfteklammer, men så skal man også være klar over, at tøjet aldrig bliver sit gamle jeg igen, så her skal man gå efter en bestemt stil med tøjet.

Andre gange kan man også dampe dem på eller bruge et strygejern, men som sagt skal man lige tjekke efter, at det faktisk kan lade sig gøre med det givne stofmærke, og at det er forsvarligt at gøre.