Hvordan sender man bedst plakater til andre?

Du har været en tur inde på vissevasse.dk for at finde en flot plakat at købe til en ven.

Du vil ikke lade den indramme, da det kan være, at modtageren selv har en plan for, hvordan den skal pryde hjemmet, selvom det bestemt kom på tale at lade den indramme – men så sparer du også de penge.

Dog ved du, at motivet er noget, som der siger din ven noget, så du glæder dig til, at vedkommende skal modtage plakaten.

Problemet er bare, at hvis den plakat skal ankomme tids nok til anledningen, så kan du ikke være der selv og give den, som ville være det letteste, og det er ikke din stil at komme flere dage senere med en gave.

Så nu er du begyndt at se på, hvordan du lettest kan få den plakat frem til modtageren med færrest mulige kvaler på vejen.

Send plakaten – korrekt – med posten

Du skal jo for eksempel ikke bare tage plakaten og folde den sammen og sende som brev, selvom det virker billigst, for selvom plakaten måske ikke går decideret i stykker, så vil folderne gøre den grim at se på.

Det egner sig heller ikke at lægge plakaten ned i en kasse, æske eller boks og sende den på den måde, for så er der stor chancen for, at kassen bliver most med plakaten i sig, så den går i stykker.

Nej, du skal have fat i sådan et rør, som du kan rulle plakaten sammen i og lukke i begge ender og eventuelt sætte tape på, så enderne ikke åbner sig undervejs.

På dette rør kan du sætte frankeringen på og skrive modtagernavn og -adresse, og så er det ellers bare ned på posthuset eller tage fat i et udbringningsfirma, der kan levere plakaten til din ven.

Sådan kommer plakaten bedst frem.