Hvad skal du have styr på til en begravelse?

02 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det vil altid være svært at skulle planlægge en begravelse. Foruden sin egen sorgproces over den afdøde, så er der en række praktiske ting, der skal gøres. Det kan godt være temmelig uoverskueligt i øjeblikket, men med det rette hjælp, så kan du få arrangeret en fin begravelse til din kære. I dette indlæg vil vi hjælpe dig med nogle tips til, hvad du skal have styr på, hvis du skal arrangere en begravelse. 

 

 

1. Få arrangeret blomsterne

Du vil sikkert gerne have blomster til når din kære skal begraves, som du kan placere på kisten. Hvis du har et bestemt bedemandsfirma, som du vil benytte dig af til begravelsen, så spørg dem, hvilke blomster de anbefaler. De vil have erfaring med at arbejde med andre lokale blomsterhandlere og kan måske hjælpe dig med at vælge noget, der passer til den prisklasse, som du og din familie har fastsat. Hvis ikke, så gå online og søg efter pålidelige blomsterhandlere i nærheden, som kan hjælpe dig.

 

2.Få styr på transport til og fra kirke

Når den afdøde skal transporteres til og fra kirke, så skal du have hjælp fra en bedemand. De vil have det rette transportmiddel til at få transportet den afdøde frem og tilbage på de mest sikre vis. Du kan ikke som sådan få lov til at køre den afdøde selv. Det kan godt kræve særlige tilladelser, men du kan spørge bedemanden, om du må køre med i bilen, når i skal hen til kirken. Det kan give dig mere tid til at sige farvel.

Du kan finde en bedemand via dette link: http://ronnebegravelsesforretning.dk/

 

3. Find et lokale

Der er mange, der vælger at holde en slags mindesammenkomst efter begravelsen. Det kan være rart at være sammen med andre, der kendte den afdøde. Så kan i sidde og dele minder sammen, og få lidt at spise. Derfor skal du finde et sted, hvor du kan invitere dem, der er dukket op til begravelsen på en bid brød. Der er også nogle, der foretrækker at være for dem selv. Du skal naturligvis gøre det, der er rarest for dig i momentet og føles mest korrekt.

 

Flere Nyheder