Hvad indebærer et altaneftersyn?

11 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Har I betonaltaner i forbindelse med jeres boliger, er det vigtigt, at I sørger for at få dem tjekket fra tid til anden. På den måde kan I være sikre på, at de stadig er sikre at bruge. Det siger sig selv, at det kan være fatalt, hvis en altan styrter ned eller går i stykker, mens der står mennesker på den. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at få tjekket, om der er nogle problemer med den. 

For at finde ud af, om der er problemer med den, har I brug for at få foretaget et altaneftersyn. Det er et eftersyn, hvor altanen bliver gennemgået for at finde ud af, om den er sikker at bruge. I kan vælge, om det er det eneste, I vil have fokus på, eller om I også vil vide, hvordan I skal forbedre altanen, så den bliver mere sikker at bruge, hvis den ikke allerede er det. Derfor kommer prisen også til at svinge alt efter, hvilken form for eftersyn I vælger. 

image

Professionelt firma kan stå for altaneftersyn

Måske har du ikke hørt om altaneftersyn før og er nu i tvivl om, hvem du skal kontakte for at få foretaget sådan et eftersyn. Der kan du for eksempel henvende dig til betonundersogelse.dk. Det er et firma, der har specialiseret sig i at tage ud og se på gamle altaner og vurdere, om de stadig er sikre at bruge. Derfor er de selvfølgelig de helt rigtige for dig at henvende dig til. Læs mere her

Måske tænker du, at du selvfølgelig ville kunne se eller mærke, hvis der var problemer med din altan. Men det er ikke sikkert. Der har de seneste fem år været to ulykker, hvor gamle betonaltaner er styrtet sammen. Altså tilfælde, hvor man skulle tro, at beboerne ville lægge mærke til, at der var noget galt med altanen, men det havde de altså øjensynligt ikke. 

Flere Nyheder