Hvad er forskellen på et korset og en corsage?

Det kan godt være svært umiddelbart at se forskel på en corsage og et korset. De to stykker lingeri minder meget om hinanden i udseende. Begge er designet til at dække torsoen og fremhæve de kvindelige former, og begge er som regel udstyret med frække og dekorative detaljer så som pynte bånd, lacings, blonder, sløjfer og lignende.

Men hvor et korset er bygget op omkring et skelet bestående af form givende stivere er en corsage fremstillet i stof. Et korset vil således forme kroppen ved at stramme taljen ind hvor en corsage blot vil sidde tæt til kroppen og kun yde minimal støtte.

Dette betyder at en corsage generelt er en del mere behagelig at have på i længere tid af gangen og giver dig mere bevægelses frihed. Så hvis du ikke er til det stramme og rigide korset kan du med fordel prøve den bløde og tæt siddenede corsage som smyger sig om din krop.

Hvorfor købe en corsage?

Du skal investere i en fræk corsage hvis du ønsker at føle dig forførende og feminin, og samtidig komfortabel. En corsage giver dig som nævnt en del mere bevægelses frihed end et korset gør. Dette betyder at du sagtens kan have din corsage på hele dagen inden under dit almindelige tøj uden at den snærer eller strammer.

Faktisk er visse typer corsage lavet til at fungere som en top, hvilket betyder at du kan bære en corsage under byturen og med blot en nederdel til. Og da en del corsager samtidig er forsynet med strømpeholdere vil du med en corsage helt kunne undvære strømpebukser – eller trusser, hvis det skal være ekstra pikant.

Hvor finder jeg en flot corsage?

Hos Love Lingeri kan du finde corsager fra kendte brands og i flere forskellige farver og udformninger. Se dem alle på love-lingeri.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *