Her finder du den bedste opskrift på lasagne til hele familien

31 marts 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Lasagne er intet mindre end en vaskeægte klassiker. Det er en italiensk specialitet, og hvis man har rejst i Italien, ved man, at det er svært at finde en restaurant, der ikke serverer netop denne ret.

Den er nemlig ikonisk, fordi den kombinerer mange lækre elementer, og samtidig er utroligt simpel. Den er også relativt nem at lave, selvom opskriften kan varieres på mange måder.

Lasagne består egentlig ”bare” af pasta, kødsovs og en hvid sovs som kaldes bechamel. De lægges skiftevis sammen i en lagdelt struktur, som er det, der gør retten så unik og nem at genkende.

Selvom den tager lidt tid at lave, vil det være det hele værd. Man kan nemlig lave den i store portioner, sådan at der er til hele familien eller til flere dage.

Lasagne smager nemlig også rigtigt godt dagen efter, også kold direkte fra køleskabet.

Lasagne

Find den bedste opskrift online

De fleste familier har en særlig måde, hvorpå de laver deres lasagne. Men står du uden nogen idé om, hvordan du skal få skabt den lækre ret, så er der heldigvis hjælp at hente.

Du kan nemlig finde en rigtig god opskrift online, som er nem at gå til. Selvom du ikke har den store erfaring i køkkenet, vil du med garanti kunne lave en rigtig lækker omgang aftensmad, som hele familien vil sætte pris på.

Lasagne er nemlig noget, som de fleste kan lide, og også en meget børnevenlig ret. Dermed er den et oplagt valg, hvis der er kræsne medlemmer i familien, og man skal finde noget, der passer alle.

Eksperimenter med nye varianter

Den klassiske lasagne går aldrig af mode. Men det er værd at vide, at retten også kan kombineres på mange forskellige måder.

Eksempelvis kan den laves med forskellige kombinationer af kød. Den kan også laves vegetarisk med flere grøntsager, ligesom der findes en variant med laks og spinat.

Flere Nyheder