Gulvafslibning ved professionel håndværker

Er dit gamle trægulv gået hen og blevet så plettet, nusset og snusket i overfladen at det kune kan reddes med en gulvafslibning? Så bør du kontakte dit lokale gulvfirma og indhente et tilbud på afslibning af gulve og tilhørende efterbehandling.

Hvorfor betale for en gulvafslibning?

Måske tænker du at du selv kan håndtere en maskine til afslibning af gulve, og derfor udføre din egen gulvafslibning. Det kan også sagtens lade sig gøre at leje en sådan maskine i et byggemarked, og samme sted indkøbe det udstyr og de materialer, som kræves til at løse denne opgave. Du skal blot være opmærksom på at det ikke er nogen gratis omgang at slibe sine egne gulve.

Du skal selv betale for leje af udstyr og indkøb af materialer, og du skal selv kunne fragte det tunge maskineri frem og tilbage. Typisk vil du som lægperson skulle bruge et par dage på projektet, så du skal betale for leje af maskinen i et tilsvarende tidsrum. Og så skal du regne med at du med stor sandsynlighed ikke har det samme håndelag som en gulvsliber som har beskæftiget sig fuld til med gulvafslibning og gulvafhøvling i mange år.

En dygtig, faglært håndværker vil have langt stærkere forudsætninger for at kunne frembringe et flot resultat, som både er jævnt og ensartet. Samtidig vil en gulvmand kunne vurdere hvilken efterbehandling som tjener dit trægulv bedst. På den måde vil du med en professionel gulvmand kunne opnå det optimale slut resultat af din gulvafslibning – og dermed et smukt trægulv som du kan have glæde af i mange år.

Hvor kan jeg få hjælp til en professionel gulvafslibning?

Bor du på Sjælland kan du altid kontakte DBF Gulvservice for et gratis og uforpligtende tilbud på en professionelt udført gulvafslibning og efterbehandling – læs mere på dbf-gulvservice.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *