Giv en fantastisk firmagave

Firmajulegaven er en glædelig begivenhed for de fleste medarbejdere. Nogle har selv mulighed for at vælge imellem flere gaver, og der er en ret stor chance for at finde noget, de virkelig bliver glade for. Hvis man ingenting mangler, kan man også glæde en anden med gaven. De fleste har dog mulighed for at vælge en gavekurv med chokolade, slik, vin osv., og hvem kan ikke bruge det – om ikke andet så som lækre værts-/værtindegaver.

Mange virksomheder kan føle et pres over at skulle finde på en god og brugbar gave til medarbejderne, og der er typisk også forskellige meninger blandt medarbejdere om, hvad en god gave er. Nogle foretrækker lækre, men praktiske håndklæder, køkkenudstyr osv., andre dyr vin, chokolade osv., de normalt ikke ville købe til sig selv. 

Både klassiske gaver og “vælgergaver”

Julefabrikken har både klassiske gaver og det, de kalder “Vælgergaver”, hvor medarbejderne kan vælge deres egen gave. Her skal I blot være over 15 personer. Julefabrikken hjælper både små og store virksomheder med at glæde medarbejderne. Der er forskellige prisklasser at vælge imellem.

De bedste firmagaver er måske dem, der er en overraskelse, og som ligger uden for juletiden. Det kan være til et jubilæum, en højtid, eller hvis en afdeling eller en virksomhed har opnået et mål. Der kan også vælges kundegaver, hvis kunderne skal forkæles.

Gaver til enhver pris

Hvis jeres budget ligger på 300 kr. pr. medarbejder, kan I fx stadig give et flot og brugbart Georg Jensen Henning Koppel vægur. For 400 kr. kan I forære et helt Eva Trio gryde- og pandesæt i god kvalitet, som langt de fleste kan bruge. For 640 kr. kan man glæde nogen med en moderne udseende sort Nordic microovn eller en praktisk Samsonite Guadit-kuffert.

Med Julefabrikken som julehjælp mm. vil dine medarbejdere se frem til gaverne hvert år og til særlige lejligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *