Giv din hund det rette hundelegetøj

Giv din hund det rette hundelegetøj

Når familien bliver udvidet med et blødt, sødt og firbenet medlem, har I sikkert brugt måneder på at forberede hans eller hendes ankomst. Der er indkøbt hundeskåle til mad og vand, en behagelig hundeseng, hundesnor og hundehalsbånd til gåturen og selvfølgelig foder og godbidder i rige mængder. Men har I husket hundelegetøj til aktivering af den lille?

Hvorfor købe legetøj til hunden?

Måske tænker du, at hunden sagtens kan klare sig med gamle tennis bolde, en stump reb eller pinde og kæppe, den kan finde i naturen. Men faktisk frarådes det af flere dyrlæger at lade hunden lege med andet end godkendt og solidt legetøj.

Tennis bolde er eksempelvis beklædt med kunstfibre, som kan beskadige hundens tænder og mundhule, idet de virker som sandpapir. Reb stumper kan løsne sig, og hunden kan komme til at sluge fibrene, hvilket kan forårsage alvorlige skader på tarm systemet. Og grene eller kæppe fra naturen kan danne splinter, som sætter sig fast i hundens gane, eller i værste fald punkterer mavesæk eller tarm system.

Hvor kan jeg købe godkendt hunde legetøj i høj kvalitet?

Du bør derfor i stedet satse på legetøj, som er godkendt og lever op til diverse sikkerheds standarder. Dette er også for din egen skyld – det er en del sjovere med legetøj, som er nemt at rengøre, end med slimede tennis bolde eller gennemgnavede reb.

Hunde legetøj fra anerkendte brands, som sælges gennem autoriserede forhandlere, er typisk fremstillet i solide og rengøringsvenlige materialer, som kan holde i mange år. Dyreverdenen.dk forhandler legetøj til hund fra velansete brands så som Kong, Trixie, PartyPets, Nobby, Armitage, Pawise, KW Fun, Petcare, Goodboy, Duvo+ og mange flere, til leg i vand og på land og i slidstærke materialer.

Find det største udvalg af legetøj til hvalpe og hunde her hos dyreverdenen.dk.