Find værktøj, haveredskaber og gør det selv-materialer i online byggemarked

Nu er sommeren snart over os – og så er det på tide at få sat gang i de mange projekter, som skal udføres for at holde hus og have flot ved lige. Tilbringer du og familien sommerferien 2021 hjemme på matriklen er der masser af tid til at bygge terrasse eller udføre diverse mindre reparationer på boligen – så det er bare om at komme i gang!

Få slået plænen uden anstrengelse med en robotplæneklipper

Hvis du gerne vil have lidt ekstra timer til alle dine ambitiøse gør det selv projekter i hus og have denne sommer kan du med stor fordel skære græsslåningen ud af kalenderen. Dette gøres ved hjælp af en moderne robotplæneklipper som klarer det sure arbejde for dig.

Uanset størrelsen på din plæne og dennes disposition vil du hos 10-4.dk kunne finde en robotplæneklipper som kan klippe din plæne rigtig flot og regelmæssigt, og med stor sandsynlighed levere et flottere resultat end hvad du selv kan præstere.

10-4.dk fører robotplæneklippere fra anerkendte producenter så som Worx, Gardena, LandXcape og Bosch – og du vil med sikkerhed kunne finde en god robotplæneklipper som matcher dine og din græsplænes behov. Og så vil du kunne sætte endnu mere tid af til dine mere spændende og inspirerende projekter.

Byg din egen træterrasse med terrassebrædder og værktøj fra 10-4.dk

Hvis et af dine ønsker i den retning er en lækker træ terrasse som kan gøre din have endnu mere hyggelig kan du finde alt hvad du skal bruge til konstruktion og opførelse af en sådan hos 10-4.dk 10-4.dk fører nemlig såvel terrassebrædder i solid og holdbar kvalitet som noget af det bedste værktøj på markedet.

Find din nye stiksav eller boremaskine i værktøjs afdelingen hos 10-4.dk hvor du kan vælge imellem flere kendte brands. Se samtlige produkter i den online shop på 10-4.dk.