Få professionel assistance til effektiv telemarketing

28 januar 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for hjælp i forbindelse med lead generering og kundekonvertering samt marketing og afsætning af dine produkter? Så bør du overveje telemarketing. Telemarketing har alle dage været et utroligt stærkt middel, når det handler om salg og markedsføring. Og med professionel telemarketing vil du hurtigt kunne nå dine mål inden for disse områder.

Hvad er professionel telemarketing?

Professionel telemarketing er telefon salg og mødebooking som varetages af et professionelt telemarketing bureau. Før i tiden valgte mange virksomheder selv at forestå denne opgave, og ansatte dedikerede sælgere som udelukkende skulle hænge i røret dagen lang. Men de fleste virksomheder anvender den dag i dag professionel telemarketing af flere årsager.

For det første vil du med et telemarketing bureau til hjælp ikke skulle afse plads og in house ressourcer for at kunne skabe værdi gennem telemarketing. Og for det andet vil et telemarketing bureau have de bedste forudsætninger for at kunne tilvejebringe de bedste resultater, blandt andet i kraft af stærkere kompetencer og moderne teknologi.

Hos et professionelt telemarketing bureau finder du udelukkende trænede og veluddannede telemarketing medarbejdere og mødebookere som er specialiseret inden for tele salg og formidling. Du vil være garanteret de bedste resultater og den mest nøjagtige rapportering med et telemarketing bureau. Og så slipper du selv for besværet med at skulle ansætte og oplære en sælger til telemarketing.

Hvor finder jeg de mest kompetente telemarketing folk i København?

Hvis din virksomhed har sin beliggenhed i det københavnske kan du med fordel vælge Copenhagen Telemarketing ApS som dit telemarketing bureau. Copenhagen Telemarketing ApS har mange års erfaring inden for alle grene af telemarketing, lige fra direkte kanvas salg til kvalificeret mødebooking.

Du kan altid kontakte Copenhagen Telemarketing ApS for en gratis og uforpligtende samtale omkring dine behov for telemarketing – læs mere på copenhagentelemarketing.dk.

Flere Nyheder