Få hjælp til VVS på Amager

Skal badeværelset renoveres, eller køkkenet bygges om? Så skal du kontakte en autoriseret VVS installatør.

Kan jeg selv renovere mit badeværelse?

Du kan til en vis grad selv forestå renovering af dit badeværelse. Så længe det blot handler om at skifte armaturet på vandhanen eller sætte fliser eller klinker op er der intet i vejen for at du selv sætter dit badeværelse flot i stand.

Men skal der rodes med de faste VVS installationer skal der en autoriseret VVS installatør på banen. Dette er et lovkrav, idet du som lægperson kan komme til at forårsage skade på såvel mennesker som på materiel hvis du selv forsøger dig med VVS arbejde.

Hvilken VVS installatør på Amager skal jeg vælge?

Er du bosat på Amager, for eksempel i Tårnby, Dragør, Kastrup eller Sundby, kan du med fordel vælge Claus A. Axmark VVS som din autoriseret VVS installatør når boligen skal renoveres. Claus A. Axmark VVS træder gerne til og hjælper med planlægning og udmåling når du skal have bygget køkkenet eller badeværelset om.

Claus A. Axmark VVS kan eksempelvis hjælpe med at tilrettelægge den mest optimale rørføring når du skal have flyttet et afløb eller oprettet et dræn til den nye vaskemaskine eller opvaskemaskine. Der ud over kan Claus A. Axmark VVS også hjælpe med opsætning af sanitet på badeværelset.

Foruden opgaver som hidrører fra renovering af badeværelse er Claus A. Axmark VVS leveringsdygtige i løsninger som relaterer sig til eksempelvis fjernvarme eller centralvarme. Her kan Claus A. Axmark VVS assistere med såvel opsætning og tilslutning som med reparation og servicering af dit varmeanlæg. Og skal du have indlagt gulvvarme i din bolig forestår Claus A. Axmark VVS også gerne denne opgave.

Hvis du ønsker et tilbud på professionelt udført VVS arbejde i dit hjem kan du altid kontakte Claus A. Axmark VVS via hjemmesiden https://caavvs.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *